1.Etap Sanayide Kooperatif Kurulma Aşaması Tamamlandı 17 Temmuz 2024,
Kurşunlu Belediyesi’nden Sanayi Atağı: 1. Etap Sanayide Kooperatif Kurulma Aşaması Tamamlandı.
Kurşunlu Belediyesi’nin sanayi projesi kapsamında ilçemizin 1. Etap sanayi bölgesinde kooperatif kurulma aşaması başarıyla tamamlandı. Belediye Başkanı Sn. Şerafettin Uslu, yaptığı açıklamada en kısa zamanda imar ve proje çalışmalarına başlanacağını belirtti.
Başkan Uslu, “İlçemizin ekonomik kalkınmasını hızlandırmak ve sanayi altyapısını güçlendirmek adına önemli bir adım atmış bulunmaktayız. Kooperatifimizin kurulmasıyla birlikte, sanayi projemizin hayata geçmesi için gerekli tüm çalışmaları süratle başlatacağız” dedi.
Sanayi projesinin, ilçemizin istihdam olanaklarını artırması ve yerel ekonomiye canlılık kazandırması bekleniyor. Başkan Uslu, projeye katkı sunan ve destek veren tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.
Kurşunlu Belediyesi olarak, sanayi altyapımızı modernize etmek ve ilçemizin geleceğine yatırım yapmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sanayi projemizin tüm ilçemize hayırlı olmasını temenni ederiz.
DİĞER HABERLER
-
Başkan Uslu, Yeni Çankırı Valisini ziyaret etti.
2026 Ocak 23, -
Başkan Uslu, Kaymakam vekilimiz ile karne heyecanına ortak oldu.
2026 Ocak 16, -
İlçemizde gerçekleştirilen Voleybol Turnuvası final müsabakalarının ardından sona erdi.
2026 Ocak 14, -
2026 Eylem Planı kapsamında su yönetimine ilişkin toplantı gerçekleştirildi.
2026 Ocak 12, -
Başkan Uslu'dan Yeni Yıl Mesajı
2026 Ocak 02, -
Başkan Uslu, Regaip Kandili programı düzenledi.
2025 Aralık 29, -
ŞEKER DAĞITIMI VE KANDİL PROGRAMI
2025 Aralık 26, -
Pazar Yeri Projesi son durum
2025 Aralık 23, -
19 ARALIK CUMA CANLI YAYIN GÖRÜNTÜLERİ
2025 Aralık 18, -
Başkan Uslu'dan ikametgah çağrısı..
2025 Aralık 16,




